Recrutari Romania

recrutare personal internațional

MADY PEOPLE SOLUTIONS recrutează muncitori calificați și necalificați în diverse domenii din țări precum: Pakistan, Sri Lanka, Nepal, Filipine sau Maroc.

Ne dorim să colaborăm cu dvs. și să vă ajutăm să alegeți cei mai buni candidați pentru compania dvs. Fiecare client contează pentru noi și în consecință vrem să fiți mulțumiți de serviciile noastre de recrutare. 

Pentru o eventuală colaborare vă rugăm să ne contactați!

Recrutarea personalului reprezintă procesul de identificare, atragere, selecție și angajare a candidaților potriviți pentru a ocupa poziții în cadrul unei organizații.

Aceasta este o activitate critică pentru succesul unei companii, deoarece angajații reprezintă resursa cheie care influențează performanța, cultura organizațională și rezultatele generale ale afacerii dvs.

Build Your Dream

În ce domenii recrutăm!

Asian woman and man farmer working together in organic hydroponic salad vegetable farm. using tablet inspect quality of lettuce in greenhouse garden.

Muncitori calificați și necalificați

Agricultură

Recrutarea personalului în domeniul agriculturii poate fi esențială pentru asigurarea succesului și eficienței în acest sector. Agricultura implică o gamă largă de activități, de la lucrători la câmp și specialiști agricoli până la cercetători și manageri agricoli.
Identificăm nevoile specifice. Înțelegem nevoile și cerințele specifice ale fermelor sau organizațiilor agricole în funcție de activitățile agricole pe care le desfășoară (cultivare, creșterea animalelor, prelucrarea produselor agricole etc.).
Silhouette of engineer and construction team working at site over blurred background for industry background with Light fair.Create from multiple reference images together

Muncitori calificați și necalificați

Construcții

Recrutarea personalului în domeniul construcțiilor este un proces esențial pentru a forma o echipă calificată și bine coordonată, capabilă să execute proiecte de construcție cu succes.
Acest domeniu implică o gamă largă de specializări, cum ar fi zidari, dulgheri, instalatori, electricieni, ingineri, manageri de proiect și altele.
Domeniul construcțiilor este un domeniu cu cerințe specifice și adesea un mediu fizic solicitant, așadar ne asigurăm că recrutarea se concentrează pe găsirea candidaților cu abilități și experiență adecvate, dar și cu capacitatea de a se adapta la cerințele specifice ale industriei construcțiilor.
Wife housekeeping and cleaning concept, Happy young woman in blue rubber gloves wiping dust using mop while cleaning on floor at home.

Muncitori calificați și necalificați

Curățenie

Recrutarea personalului pentru servicii de curățenie este importantă pentru a asigura că mediul de lucru sau spațiul locativ este menținut curat și igienic.
Acesta este un domeniu cu cerințe specifice, deoarece angajații trebuie să aibă abilități de curățenie și să fie responsabili și atenți la detalii. Recrutarea personalului pentru servicii de curățenie necesită atenție la detalii și asigurarea faptului că angajații îndeplinesc standardele de curățenie și igienă dorite.
Suntem transparenți în privința cerințelor și ne asigurăm că găsim candidați motivați și responsabili, dispuși să ofere servicii de calitate companiei dvs.
smart home delivery service man in red uniform handing parcel boxes to recipient and young woman customer accepting parcel post box from courier at home, express delivery and online shopping concept

Muncitori calificați și necalificați

Delivery

Recrutarea personalului pentru servicii de livrare (delivery) este deosebit de importantă, deoarece acești angajați sunt reprezentanții direcți ai companiei dvs. în fața clienților. Ei asigură livrarea produselor sau serviciilor în mod prompt și profesionist, ceea ce influențează experiența generală a clienților.
Ne asigurăm că acest tip de candidați pentru servicii de livrare au un comportament profesionist, sunt motivați și capabili să ofere un serviciu de calitate. Suntem transparenți cu privire la cerințele și responsabilitățile posturilor de livrare și căutăm angajați care pot contribui la îmbunătățirea experienței clienților dvs..

Build Your Dream

Recrutăm personal din diverse țări

Pakistan

Sri Lanka

Nepal

Filipine

Maroc

India