Recrutari Romania

RECRUTARE PERSONAL INTERNAȚIONAL

MADY PEOPLE SOLUTIONS recrutează muncitori calificați și necalificați în diverse domenii din țări precum: Pakistan, Sri Lanka, Nepal, Filipine sau Maroc.

Ne dorim să colaborăm cu dvs. și să vă ajutăm să alegeți cei mai buni candidați pentru compania dvs. Fiecare client contează pentru noi și în consecință vrem să fiți mulțumiți de serviciile noastre de recrutare. 

Pentru o eventuală colaborare vă rugăm să ne contactați!

Recrutarea muncitorilor poate necesita abordări diferite față de recrutarea pentru poziții administrative sau tehnice, deoarece în mod obișnuit se pune accent mai mare pe abilitățile practice și experiență.

Fiecare organizație are propriile nevoi și cerințe specifice, așa că este important să adaptăm procesul de recrutare la domeniul dvs. de activitate și la cultura organizațională.

Build Your Dream

Recrutăm personal din diverse țări

Pakistan

Sri Lanka

Nepal

Filipine

Maroc

India

Build Your Dream

Soluții pentru afacerea ta

Personal potrivit pentru tine

Evaluăm candidații. Scopul este de a identifica candidații care corespund cel mai bine cerințelor poziției și valorilor organizației. Trebuie doar să ne spui ce cauți.

Timp economisit

Integrarea noului angajat: Odată ce candidatul acceptă oferta, începe procesul de integrare în echipa și cultura organizațională. Un bun program de integrare ajută noul angajat să se simtă binevenit și să își asume rolul cu succes. Ne vom ocupa de tot.

Parteneriate solide

Păstrarea angajaților: Retenția angajaților este un aspect important al procesului de recrutare. Crearea unui mediu de lucru pozitiv, oferirea oportunităților de dezvoltare și recunoașterea performanțelor contribuie la fidelizarea personalului.

Asistență constantă

Recrutare directă din țările de origine. Fără intermediari. Candidații for fi instruiți pentru adaptarea la condițiile de muncă.

Build Your Dream

De ce să ne alegeți pe noi?

Comisionul se plătește după ce se aduc muncitorii la firma dvs.
Ne ocupăm de toate formalitățile. Plățile se fac direct pe firma dvs.
Contractul de angajare se face direct pe firma dvs.
În cazul în care nu sunteți mulțumit de muncitor, vom aduce un altul , fără comision.
Muncitorii pot fi mutați oriunde în țară, în cazul în care aveți diverse lucrări.